Преминете към съдържание
Оцелот

Южноамерикански видове

Оцелот

Leopardus pardalis

Описание

Оцелотът (Leopardus pardalis) е средно голям хищник от семейство Коткови, разпространен в горите на Южна и Централна Америка.

Данни за вида

Тегло: 8 - 18 kg

Естество: forest,shrubland

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове