Преминете към съдържание
Белаопашат елен (Южна Америка)

Елени и сърни

Белаопашат елен (Южна Америка)

Odocoileus virginianus cariacou

Описание

Южноамерикански подвид на белаопашатия елен, разпространен от Венецуела до Бразилия. Живее в тропически низини и саванови рощи, а рогата на мъжките се оценяват по системата на Boone & Crockett. Приспособен е кум влажни, горещи терени и показва класическите за предвид белези на белаопашат елен.

Данни за вида

Тегло: 40 - 100 kg

Естество: forest,grassland

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове