Преминете към съдържание
Барс

Азиатски видове

Барс

Panthera uncia

Описание

Барсът (Panthera uncia), известен още като снежен барс, снежен леопард или ирбис, е едър хищник от семейство Коткови, разпространен високо в планините на Средна Азия.

Данни за вида

Тегло: 25 - 55 kg

Естество: mountain

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове