Преминете към съдържание
Барасинга

Елени и сърни

Барасинга

Rucervus duvaucelii

Описание

Барасинга (Rucervus duvaucelii), наричани също блатни елени, са вид едри бозайници от семейство Еленови (Cervidae). Срещат се в саваните на Южна Азия, като през XX век ареалът им е силно намален, поради разрастването на обработваемите земи. Достигат 110 – 120 сантиметра височина при рамото, 180 сантиметра дължина на тялото и 170 – 280 килограма маса. Хранят се главно с трева и водни растения.

Данни за вида

Тегло: 150 - 300 kg

Естество: wetland,grassland

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове