Skip to Content
Барал

Диви кози и овце

Барал

Pseudois nayaur

Описание

Баралът (Pseudois nayaur), наричан още син овен или нахур, е чифтокопитен бозайник от подсемейство Кози. Обитава високите части на Хималаите на територията на Непал, Китай, Пакистан и Индия. Той е основна плячка на снежния барс.

Данни за вида

Тегло: 35 - 80 kg

Естество: mountain

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове