Елени и сърни
Андски елен
Hippocamelus bisulcus
Описание
Андският елен (Hippocamelus bisulcus) е вид елен, обитаващ Южните Анди, на територията на Чили и Аржентина. Южноандският елен, редом с андски кондор е изобразен на герба на Чили, и се смята за един от националните символи на страната.
Данни за вида
Тегло: 70 - 130 kg
Естество: mountain
Открийте своето място за лова
Дневник, територии и сезони в едно приложение.