Skip to Content
Андски елен

Елени и сърни

Андски елен

Hippocamelus bisulcus

Описание

Андският елен (Hippocamelus bisulcus) е вид елен, обитаващ Южните Анди, на територията на Чили и Аржентина. Южноандският елен, редом с андски кондор е изобразен на герба на Чили, и се смята за един от националните символи на страната.

Данни за вида

Тегло: 70 - 130 kg

Естество: mountain

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове