Преминете към съдържание
Бяла мечка

Мечци

Бяла мечка

Ursus maritimus

Описание

Бялата мечка (Ursus maritimus), наричана още полярна мечка, е бозайник, който обитава само северните арктични крайбрежия и острови на Евразия и Северна Америка. В Антарктида не се среща. Тя е най-големият сухоземен хищник.

Данни за вида

Тегло: 300 - 800 kg

Естество: tundra,ice

Открийте своето място за лова

Дневник, територии и сезони в едно приложение.

Свързани видове