Мечци
Бяла мечка
Ursus maritimus
Описание
Бялата мечка (Ursus maritimus), наричана още полярна мечка, е бозайник, който обитава само северните арктични крайбрежия и острови на Евразия и Северна Америка. В Антарктида не се среща. Тя е най-големият сухоземен хищник.
Данни за вида
Тегло: 300 - 800 kg
Естество: tundra,ice
Открийте своето място за лова
Дневник, територии и сезони в едно приложение.